søndag, juli 7

et nyt kapitel

Meget er sket siden jeg sidst har skrevet herinde. Jeg er blevet student og har haft den fedeste uge med galla, dimission, vogntur og alt det der yderligere følger med. Hvis det var muligt, ville jeg gå tilbage i tiden og leve hele den uge igen. Og sikkert også en gang til derefter, for hold da op, hvor har det været fantastisk. Jeg har et par gange taget mig selv i at være helt rastløs. Rastløs på den måde at have dårlig samvittighed over ikke at have lavet en aflevering til tiden. For nu er der et tomt rum i mit hoved som aldrig mere skal fyldes med lige netop det. I stedet vil jeg fylde det med foto ideer og planlægning af en rejse i løbet af det næste år.

Mens næsten alle har været på Roskilde, har jeg passet små børn i et gæstehus, hvor min mor også arbejder. Skal være der tre dage endnu indtil videre, og så må vi se, hvad der sker. For lige nu aner jeg ikke, hvad jeg skal uddannelsesmæssigt. Det må tiden vise, og indtil da, vil jeg fokuserer på de ting jeg virkelig har lyst til og forsøge at suge al den luft ind jeg har længtes efter det sidste lange stykke tid. Billederne er fra i går, hvor min familie og jeg gik en lille tur på stranden i det gode vejr. Endelig er der noget der tyder på, at det faktisk er sommer.

3 kommentarer:

 1. Rigtig fine billeder, det er så skønt med sommerfornemmelser!
  - Stort tillykke med huen

  SvarSlet
 2. Fantastisk fine billeder. Du indfanger øjeblikkene så fint med dit kameraøje.

  Og hvor er det godt, din studentertid har været så enestående og mindeværdig. Det er nemlig en helt magisk tid. Tillykke med huen.

  SvarSlet
 3. smukke billeder ! :D
  broccolipippi.blogspot.com

  SvarSlet