mandag, maj 27

today

i dag var jeg til endnu en eksamen og min nedtælling er nu nede på fire før jeg kan kalde mig selv for student. bagefter tog min mor og jeg ud til nogle fine rapsmarker for at fotografere vicky, hvilket jeg må sige ikke er en let ting. derefter tog jeg på arbejde for at finde ud af, at jeg kunne tage hjem igen. det er bare så dejligt når det sker. men i dag var det alligevel meget rart.

i morgen tager jeg en tur til københavn for at finde min gallakjole. lige meget hvad, så tager jeg ikke derfra uden at have fundet den rigtige. jeg snakker meget om student lige for tiden, men det er virkelig også en stor ting. jeg glæder mig så ubeskrivelig meget, at jeg allerede har planlagt en fotosession med mig selv og min hue. når jeg en gang får fundet kjolen i morgen, skal der nok også tages lidt billeder. men udover alt det studenter halløj, vil jeg også rigtig gerne i gang med nogle photoshoots igen. så snart denne her uge er slut, håber jeg på at få noget tid til at stable noget på benene.

2 kommentarer:

  1. Jeg kan forestille mig, det er svært at fange! Min kat bevæger sig også altid alt for meget, hehe. Men billederne er rigtig fine - kan især godt lide det sidste, for det er lidt anderledes.

    SvarSlet
  2. Måske var det ikke let, men flotte blev de altså!

    SvarSlet