onsdag, maj 1

may

Der findes bare ikke noget finere end alle blomsterstræerne om foråret. Når jeg en gang skal finde mit eget sted at bo, håber jeg, at det bliver med en masse af disse træer uden for mine vinduer. I må undskylde at bloggen roder, men jeg er i fuld gang med at lave et udseende til den, som jeg selv bliver tilfreds med. Og det er ikke sådan lige til, når man på nogen punkter er så perfektionistisk som jeg er.

Jeg har en masse ting at se til i øjeblikket mht. at jeg bliver student om kun to måneder! Det er så vildt, at jeg stadig ikke har forstået det helt endnu. Ellers er jeg virkelig glad for tiden, selvom presset omkring alle de ting, der sker for tiden, kan mærkes indimellem. Jeg håber, at det forsvinder en smule, når jeg finder ud af, hvad jeg skal op i til eksamen og derefter ved, hvad jeg skal fokuserer på. For at opsummerer min 1. Maj, startede den med, at min klasse blev bombarderet af hele tre klasser, som kom med kage til os i løbet af én blok (fane-fedtning). Efter frokost tog vi så til fælledparken og havde en hyggelig eftermiddag i dejligt selvskab. I morgen venter der endnu en kage fra vores underklasse. Og der røg min plan om at blive rigtig sund og fit til galla vist. For man bliver jo fed af at gå i 3.g.

3 kommentarer:

 1. Tillykke med den kommende studenterhue, og hold da hvor tager du dog nogle smukke billeder!

  SvarSlet
 2. Smukt billede. Foråret skaber de smukkeste nuancer.

  Og sikke dog en spændende tid, du går i møde. Jeg husker studentertiden som en ambivalent blanding af glæde og lysten til at klamre sig fast til det kendte lidt endnu. En sær og dog fantastisk tid.

  SvarSlet
 3. Virkelig smukt billede!

  SvarSlet