mandag, april 1

endnu en begyndelse

hej kære læsere. bloggen er nu tilbage på blogspot, da jeg af en eller anden årsag fik rodet lidt for meget i koderne, så min wordpress blog valgte at sige farvel for denne gang. det er lidt ærgeligt med indlæggene som jeg nu ikke kan komme til, men samtidig har jeg i længere tid også gerne ville starte på ny her på blogspot.  som i sikkert har bemærket har jeg i stedet fået catch the soul domænet til at dirigerer jer videre hertil, hvor jeg vil blogge fremover.
navnet a sore heart er egentlig et jeg har gemt på i meget lang tid, men ikke har brugt, da jeg synes det virker lidt irriterende hele tiden at skifte blogadresse. derudover vil jeg i takt med blogskiftet også udvide bloggens horisont lidt til et sted, hvor også de små ting i hverdagen skal have sin plads. så må vi se, hvad det bliver til.

bloggingen har været lidt tynd her på det sidste, men jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang her, og forhåbentlig vil lysten være lidt større. tror jeg er så meget perfektionist, at det forhindre mig i at komme ud med de ting jeg virkelig føler for. det må jeg få lavet om på. jeg får i løbet af de næste par dage flyttet jer, der fulgte mig via bloglovin' på den forrige blog over til denne.

1 kommentar: